Dierenarts Mouwen

Van Harte Welkom

JA Slideshow2 Module

Revalidatie training

Revalidatietraining

E-mail Afdrukken PDF

De complete weg terug naar herstel

Revalidatie training is bedoeld voor honden die terugkomen van een blessure. De begeleiding en training wordt verzorgd door Ronald Mouwen, dierenarts, chiropractor en fanatiek agility liefhebber.

Doordat Ronald Mouwen zowel fanatiek agility trainer, dierenarts en chiropractor is, heeft hij een totaal beeld van hoe een hond fysiek moet zijn. Daarnaast heeft hij samen met Marianne Krediet van Dierfysio Eemnes een online revalidatie traject gemaakt voor heel veel aandoeningen. Hierdoor weet hij bij uitstek welke behandelingen en oefeningen zinvol zijn om uw hond verantwoord te laten revalideren. 

De begeleiding wordt als volgt aangepakt: Je hond wordt altijd eerst nagekeken en eventueel behandeld, dan worden de oefeningen samengesteld en gaat de handler en de hond aan de slag. De oefeningen worden begeleid en geobserveerd door Ronald Mouwen. Na afloop wordt de hond nog een keer nagekeken en met huiswerkoefeningen (van fitdogprogram) weer naar huis gestuurd.

De behandeling of oefeningen kunnen bestaan uit magneetveldtherapie, krachttraining, balansoefeningen en/of oefeningen met behulp van agility toestellen. Voor elke hond wordt een specifieke mix samengesteld, aangepast aan het doel en de huidige status van de hond.

De begeleiding vinden plaats op het terein van agilitycentrum Mouwen. Inschrijving kan via deze link.